Skolefrukt og strippeseier

Publisert av: reber.roald.iversen Publisert: 26. juli 2015
Oppdatert: 26. juli 2015
Lesetid: ca. 1 min

SVs førstekandidat Heidi Bjerga trekker fram at Sandnes-skolen tilbyr leirskole og skolefrukt.

 

– Dette er noe mange setter umåtelig stor pris på. Tenk hva skolefrukt betyr for dem som kanskje ikke har spist frokost hjemme, og som kanskje heller ikke har fått med seg matpakke hjemmefra, oppsummerte hun, og viste også til at antall lærlingplasser i kommunen har økt fra 50 for fire år siden til 84 i dag.

Opplevelseskortet er en annen prioritering SV gjerne snakker høyt om.

– Det betyr at de mest utsatte og sårbare barna i kommunen vår kan invitere venner til kino og svømming. En viktig satsing, sier Bjerga, og viste til at Sandnes-politikerne gjennom endring av et tekstvedtak har vunnet en foreløpig rettslig seier i kampen mot skjenking i strippeklubben Money Talks.

– Det er et viktig demokratisk prinsipp at vi selv skal kunne bestemme hvem i kommunen vi ønsker å gi skjenkebevilling til, sier SVs førstedame.

Les hele saken i Rogalands Avis