Trond Even Ravndal fortsetter som leder

Publisert av: reber.roald.iversen Publisert: 02. februar 2017
Oppdatert: 02. februar 2017
Lesetid: ca. 1 min

Sandnes SV har hatt årsmøte, og valgt nytt styre. Valgkomiteens innstilling ble valgt med akklamasjon. Leder Trond Even Ravndal tok gjenvalg, sammen med nestleder Eva-Tone Brevik og styremedlem Nina Eltervåg, og varamedlemmene Olav Levin Johansen og Elin Dalen Rasmussen. Tore Haye og Wanya Valkyrie Drage var ikke på valg.

Sandnes SV hadde invitert Petter Eide til å innlede til debatt om Norges forhold til NATO etter valget av Trump. Eide tok også opp EØS-avtalen, flyktningesituasjonen og klimautfordringene. Valget av Donald Trump og framveksten av nasjonalisme i Europa må møtes med en ny norsk og selvstendig utenrikspolitikk, innledet SV-politiker Petter Eide med. Han er andrekandidat til stortingsvalget for Oslo SV.

I tillegg vedtok årsmøtet i Sandnes SV uttalelsen ”Sosial dumping i offentlig regi” fremmet av Heidi Bjerga.

Uttalelse Sandnes SV 310117