Årsmøte 23. januar

Publisert av: reber.roald.iversen Publisert: 16. januar 2019
Oppdatert: 16. januar 2019
Lesetid: ca. 1 min

Vi gleder oss veldig til å treffe dere, og ikke minst til å få besøk av kandidat til nestledervervet i SV, Torgeir Knag Fylkesnes! Han er stortingsrepresentant fra Troms og kommer til oss for å holde et viktig og spennende innlegg. For de av dere som ikke kjenner ham, så har han det politiske hovedfokuset sitt på fiskeri, kyst, distrikt, næring og industri.

Arbeidsprogrammet for valgperioden skal også vedtas endelig. Der er det mye ny politikk, og vi ser fram til å drive valgkamp med et godt program sammen med gode kandidater og engasjerte medlemmer. Hovedsaker der er varig vern av Sandnesmarka og styrket jordvern, økt grunnbemanning og nei til konkurranseutsetting, rettferdig fordeling og utjevning og sist men ikke minst kollektivsatsing og klimautfordringene.

I tillegg skal vi markere at Sandnes SV kan feire 50 år i år.

Vi håper du har satt av kvelden! Vi møtes kl. 18 på Folkets Hus på Sandnes

Her finner du sakspapirene:

0 Innkalling årsmøte 2019

1 Styrets årsmelding 2018

2 Årsmelding fra bystyregruppa 2018

3 Årsmøtet 2019 regnskap og budsjett

4 Forslag til arbeidsplan 2019

5 Forslag arbeidsprogram 2019 til 2023 Sandnes SV m linjenr

6 Vedtekter endringsforslag 

7 Vedtekter med endringer

8 Valgkomiteens innstilling